Програмата Buy A Hotel Room

UTOPIA FOREST спечели приза „Морски хотел на 2021 г.“ на ПЪРВИТЕ награди BURGAS BUSINESS AWARDS 2021

Ние от UTOPIA FOREST обичаме да сме ПЪРВИ, защото сме иноватори, защото искаме да превърнем туризма в едно неповторимо утопично изживяване за духа, тялото и сетивата. В търсене на съвършенство създадохме хотел, който не е само място за отдих и развлечения, а пътешествие – към връзката на човека с природата, планината и морето, към вътрешното спокойствие и хармония, към самия себе си! Ето защо искаме да сме ПЪРВИ, за да създадем усещане, което не сте изпитвали до сега!

Тази година сме горди да кажем, че това наше желание стана реалност! Ние от UTOPIA FOREST, заедно с Вас, станахме ПЪРВИ в категорията „Морски хотел“ на ПЪРВИТЕ награди Burgas Business Awards 2021. Казваме заедно с Вас, защото без нашия екип и без Вас, нашето СЕМЕЙСТВО, този съвършен свят нямаше да съществува. Това отговаряме и всеки път, когато ни питат: „ Как успяхте да постигнете такъв голям успех за толкова кратко време?“

За първите награди на бизнеса в Бургас - Burgas Business Awards 2021

Наградите Burgas Business Awards 2021 се проведоха на 14 април в конферентния център на хотел „България“, където на специална гала церемония бяха отличени представители на бизнеса в гр. Бургас и цялото Южно Черноморие в 4 основни сектори – Туризъм, Строителство, Услуги и Здравеопазване. Дейността на всяка от 40-те класирали се фирми ще бъде  презентирана на страниците на специално създадено луксозно списание. Това е и идеята на първото по рода си събитие – да популяризира и стимулира местния бизнес и да покаже амбициите и възможностите ни, защото въпреки трудните времена ние и всички тези фирми успяваме да се развиваме и да дърпаме града икономически напред.

Споделяме с Вас всичко това, за да усетите емоцията, която изпитахме - да сме първите наградени на ПЪРВО МЯСТО в категория „Морски хотел“ на първите награди на бизнеса в гр. Бургас. Вие, нашите посетители, сте част от тази награда и част от нашето семейство. А какво са емоциите, ако не са споделени именно със семейството? За да Ви потопим в нашата приказка, ще си позволим да цитираме думите, които чухме за Utopia Forest точно преди да получим наградата:

„Само за 2 години хотел Utopia Forest се превърна в една от най-предпочитаните морски дестинации в България. Разположен в сърцето на гората – парк „Росенец“, само на 15 км южно от град Бургас, хотелът се намира на метри от морския бряг. Впечатляващ интериорен дизайн и големи открити площи в самата гора – това са отличителните белези на Утопия. Нестандартното мислене и предлагането на различен туристически продукт отличава Utopia Forest.“За нас тези думи и наградата „Морски хотел на 2021 г.“ са една изключителна оценка за добрата работа, която вършим ние като екип – от първия до последния човек в Utopia Forest.

Паралелно с вота на 10 – членното жури се проведе и онлайн гласуване, където Вие, нашите гости, дадохте гласовете си за Utopia Forest. Ето защо тази награда е толкова ценна за нас! Всеки един, който ни е посетил, и е отделил време да даде своя глас, е допринесъл за признанието да сме ПЪРВИ в първите награди Burgas Business Awards 2021.

За нас беше чест да се изправим срещу изключителни професионалисти от бранша, които бяха класирани в различни категории – Морски хотел, Бутиков хотел и Хотелски  комплекс. И все пак благодарение на отдадеността на всеки един от екипа ни, комплексът, който сме създали, отговарящ на всички удобства на модерния живот, със самобитността на гората и морския плаж,  и обслужването, което предлагаме, отговарят напълно на отличието „Морски хотел на 2021 г.“.

Какво постигнахме през 2021 г. и с какво заслужихме наградата „Морски хотел на 2021г.?

За да не сме празнословни ,ще изброим какво постигнахме през 2021 г. и с какво според нас заслужихме тази награда:

  • Организирахме Утопични базари, на които представяме български брандове, и които са наслада за всички сетива!
  • Организирахме тематични кулинарни вечери с участието на ТОП шеф готвачи.
  • Организирахме спортни лагери и представихме йога практики.
  • Станахме част от първия приключенски триатлон в България Lion Heart Utopia.
  • Станахме част от Вашите усмивки и най-съкровенни емоции, като организирахме Вашите невероятни Сватби, Кръщенета и лични поводи!
  • Стартирахме първата инвестиционна програма в България: „BUY A HOTEL ROOM“, която завършихме успешно само за месец и половина.
  • Започнахме проект за разрастването на Utopia Forest – Utopia Village , който включва 40 самостоятелни вили и най-големия и модерен спортно-възстановителен център в България
  • Бяхме част от усмивките на децата Ви, от романтичните Ви вечери в ресторант Utopia Garden, от Вашата пълноценна почивка, както и от мотивацията Ви за работа!

Това не е първа награда за Utopia Forest. Още през първата си 2020 година хотелът спечели Първа награда за интериорен дизайн от Dibla Design Awards 2020. Още по-ценни и лични за нас са наградите от Вас, нашите посетители, и по точно призовете “Traveller Review Awards 2021” и “Traveller Review Awards 2022” с оценка 9,1 от 10 в Booking.com

Всички награди, които сме спечелили до сега, са огромна признателност за хотел, който е на малко повече от 2 години и продължава да се развива дори в тези тежки времена за туристическия бизнес.

За финал само ще кажем, че най-доброто предстои! Защото нашите мечти нямат финална точка. На състезанието за успех ние винаги ще сме ПЪРВИ, защото знаем тайната формула. А тя е именно добър екип + добри идеи + непрекъснат път нагоре!

Няма да се откажем, защото искаме UTOPIA да е името на туризма – термин за пътешествие в ГОРАТА, на което хората, водени от силата на МОРЕТО, откриват себе си!

 

Вижте други статии