Програмата Buy A Hotel Room

Коледна почивка в Utopia Forest

Коледа в UTOPIA Forest

Всеки път, когато думите "Коледа" и "почивка" се съчетаят, сърцето ни се изпълва с радост и очакване. За мнозина Коледа е свързана с домашни украси, вкусна храна и семейна топлота. Но какво ще кажете за една различна, чудна Коледа край морския бряг, в сърцето на Странджа планина?

В Хотел UTOPIA FOREST сгушен в гъстите странджански поли, където дървета образуват зелени кътове спокойствие, Коледа придобива напълно нов смисъл. Тук, в този природен рай, празникът се превръща в паметно приключение, пълно с вълшебство и красота. Под бледото зимно слънце, морският въздух се пълни с аромат на сол и канела, правейки всеки миг незабравим.

Какво прави UTOPIA идеалното място за твоята семейна коледна ваканция?

Утопичните Базари на Хотел UTOPIA FOREST

Празничният дух оживява в УТОПИЯ, когато местни жители и гости се събират, за да се насладят на ръчно изработени изделия, греяно вино, украса и забавления. Блещукащи светлини, а въздухът кънти от весели празнични песни. А храната – о, храната! Ароматът на сладки и барбекю е достатъчна, за да накара всеки да подскочи от вълнение.  

Научи повече за горските базари в UTOPIA FOREST


Семейна радост под открито небе

Вместо да седим пред телевизорите или компютрите, горската Коледа ни предлага възможността да споделяме моменти сред природата. С вкусна храна и горещ шоколад се отправете към избрано място в гората пеша или с нашите велосипеди под наем. Под открито небе, сред звездите, създавайте уникални спомени.

Авторска анимация за най-малките ни гости

Всеки ден имаме авторска програма с различни активности за деца. Заедно рисуваме, рециклираме, творим, търсим съкровища, спортуваме, готвим и се забавляваме във вълшебния ни външен детски кът или в зоната за игри, където децата се радват на тенис на маса, джаги и ice hockey. Помислили сме и за големите малки, които намират безкрайно забавление в нашата Playstation стая.

Семейно четене 

Всеки от нас цени времето, прекарано със семейството. В днешния свят, изпълнен със стрес и бързи темпове, е важно да намерим време за качествено и приятно семейно време. Насърчете всички членове на семейството да изберат книга и прекарайте време за четене заедно в закритата утопична библиотека, пълна с интересни заглавия. Това не само насърчава любовта към книгите, но и създава близост. Релаксиращо посрещане на Коледа

С настъпването на коледните празници ни се открива възможността да се откъснем от ежедневната суета и да се насладим на уютна и релаксираща почивка. От отпускащо тялото джакузи и парна баня до топлата сауна, нашата бутикова релакс зона има всичко необходимо за качествена почивка в атмосфера на спокойствие и блаженство.

Бутикова релакс зона в UTOPIA Forest

Гастрономично удоволствие

В ресторант UTOPIA Garden се грижим за твоя вкусов усет, предлагайки едно незабравимо гастрономично пътешествие. Ресторантът ни предлага средиземноморско меню с деликатеси и специалитети, които ще задоволят дори най-изтънчения вкус. Опитай традиционни за района ястия като рибната супа с билкова саламурийка или се наслади на иновативни кулинарни изживявания, предоставени от талантливите готвачи на УТОПИЯ.


Празнични приключения 

Градовете през коледните празници се преобразяват в истински приказки. Светлините на украсените улици, ароматът на горещ шоколад и ентусиазмът във въздуха правят градската обстановка неповторима. Когато се наситиш на утопични усещения, отправи се на градско приключение. UTOPIA FOREST се намира само на 15 км от Бургас и 19 км от Созопол. Препоръчани от нас места, подходящи за посещение целогодишно са природозащитен център ПОДА, Авиомузей Бургас, Ченгене скеле, Бегликташ и Лъвската глава.

Открий още активности и възможности за забавление край УТОПИЯ

Коледната почивка в гората, край морския бряг е невероятно приключение, което съчетава традициите на празничния сезон с уникалната красота на природата. Това е време за споделяне на любов и радост, топлина в студените зимни дни и създаване на спомени, които ще останат в сърцата завинаги.

Готов ли си да изживееш една по-различна Коледа с УТОПИЯ?

Разгледай актуалните коледни оферти за почивка в Хотел UTOPIA FOREST

Вижте други статии