Програмата Buy A Hotel Room

Наградите, които Хотел UTOPIA FOREST Спечели През Първата си Година!

В нашия бранш мнението на посетителите е от изключителна важност. Стараем се да оценим всяка критика, мнение и препоръка, и да предприемем необходимите действия, за да подобрим услугата си. Това е в основата на всеки успешен бизнес, особено ако той работи пряко в услуга на хората. Като бутиков семеен хотел, работим в изключително конкурентна среда и това е само едно от нещата, които ни предизвиква всеки ден.

Хотелиерството не ни е самоцел, а сбъдната мечта, която споделяме всеки ден заедно с вас и в този смисъл, се чувстваме наградени всеки ден. Днес обаче сме решили да споделим радостта си от няколко ключови събития от изминалата година. Всички знаем, че 2020-та да беше изключително труден период за всеки един от нас. Няма да напомняме дори, колко браншове буквално спряха работа, а туристическият, бе и един от най-засегнатите.

Независимо обаче, че хотелът ни UTOPIA FOREST беше затворен през голяма част от годината, поради COVID-19 - и то през едва първата ни година на този пазар, има няколко неща, които успяхме да постигнем въпреки всичко, и да пожънем успеха от усилията си. Сигурно голяма част от вас вече знаят, защото се похвалихме в социалните мрежи, но става въпрос за две престижни награди, които успяхме да спечелим и с които се гордеем особено много! Награди, които са от голямо значение за нас, а надяваме се и за всеки един наш посетител, докоснал се до нашата хотелска услуга.

Първа награда за интериорен дизайн от Dibla Design Awards 2020

Благодарение на нашия скъп приятел и визионер Генчо Радев - автор на уникалния екстериор и интериор в UTOPIA FOREST, спечелихме наградата в категория “Интериорен Дизайн - Хотел” в наградите Dibla Design Awards. Без грам преувеличение, можем само да кажем, че това беше една изключително тежка категория!

За нас беше чест да се “състезаваме” срещу толкова добри колеги от бранша, представящи наистина ТОП места за отдих в България. С леко намигване им напомняме, че все пак ние бяхме #1...

Dibla Design Awards е организация, която тясно специализира в популяризирането на продуктовия и интериорен дизайн. Тя е организатор на едни от най-престижните награди за дизайн у нас, а ако искате да научите дори и още повече за тях, последвайте тази страница.

9/10 - хотел със супер висока оценка в Booking.com

Още една награда, която ни изпълни с особен стимул и дори ни изчерви от радост! Тази награда е още по-лична и ценна за нас, защото идва от вас - нашите посетители. Хората, които наистина се докоснаха до UTOPIA FOREST през нашата първа година и които бяха с нас в най-трудния ни период. Всеки един, който ни е посетил и е отделил време да ни оцени в платформата на Booking.com, е допринесъл за това признание от “Traveller Review Awards 2021”.

Напомняме, че Booking.com е най-голямата платформа за търсене на места за почивка в света. В нея са регистрирани повече от 28 млн. предложения от хотели, хостели и всякакъв род места, предлагащи настаняване. Горди сме с високата си оценка 9/10! Тя е комплексна и оценява нашата услуга по няколко основни критерия: обслужване, чистота и уникалност на дестинацията.

Чистотата беше особено голямо предизвикателство, предвид COVID-19 мерките и докато за всичко останало имаме някакво изградено ноухау, то тук бяхме внимателни, за да осигурим наистина здравословна почивка на нашите гости. Всеки подобен стимул ни влияе особено добре, но в никакъв случай няма да ни отпусне или успокои, че сме една от най-добрите дестинации за почивка край Бургас. Дори напротив!

Всеки, който ни познава, знае, че през настоящата година ще работим още по-добре и ще хвърлим колкото можем усилия в повече, за да достигнем и максималната оценка на Booking.com. А през това време, можете да разгледате страницата на хотела ни в сайта на платформата или приложението на Booking.com. Ако някога сте били наши гости, но все още не сте оставили обективното си ревю за престоя в UTOPIA FOREST, бихме били супер благодарни да го направите! Благодарим предварително!

Е, толкова за физическите награди, които хотел UTOPIA FOREST успя да завоюва през изминалата година. 2020-та остава зад гърба ни, а ранните записвания за предстоящия летен сезон продължават и в момента. Планувайте лятото (а може и зимата, зависи, кога четете тази статия) с нас, за да се потопите в магията на UTOPIA.

Не ни остава нищо друго, освен за поред път, сърдечно да благодарим на малкия и сплотен екип - безценни професионалисти и хора, с които работим всеки ден. Благодарим за усилията на всеки един от тях, чрез които карат нашите гости да се чувстват добре и да напускат хотела ни край Бургас, не просто с отлични впечатления, но и най-вече добре отпочинали!

Вижте други статии