Програмата Buy A Hotel Room

Всичко за Спортните Лагери в Нашия Хотел!

Всички ние се радваме на удобствата на времената, в които живеем. Не ви се ходи до магазин, поръчвате си покупки до входната врата. Не ви се обикалят десет магазина докато си харесате дреха? Избирате си онлайн и идва до входната ви врата. Всичко днес става толкова лесно, бързо и често без дори да напускате дома си. Проблемът е в това, че колкото повече сме улеснени в ежедневието си, толкова повече пренебрегваме своята физическа активност, посредством и здравето си.

Застоелият начин на живот е един от належащите проблеми на днешното време. Все по-голям процент от хората изпълняват работните си задължения седнали зад бюро. Това крие рискове за зрението, стойката, гръбнака и други. Нездравословните храни също ни дебнат отвсякъде, а са толкова вкусни. 

Непостоянството в режима ни на движение, хранене дори сън, всичко това се наслагва и бавно и неусетно ни изтощава. Повече от обикалянето по магазини и готвенето у нас. Всички тези предпоставки отмаляват физическите ни способност. Лека по лека ставаме все по-лениви и предпочитаме да хапнем набързо някъде, да поръчаме необходимите ни неща с няколко клика и да се отпуснем по диваните.

Но как да се отклоним от “лесния път”. Липсата на резултати, толкова бързо, колкото доставката от любимата верига за бързо хранене са леко казано невъзможни. Не са ли резултатите това което ни мотивира?!

И да и не… Няма как да добием плочки и изразителни бицепси за няколко дни, но можем да придобием нагласата и хъса, с които да го постигнем!

Присъединете се към нас в едно въздействащо и мотивиращо ново начало. Впуснете се в приключението Спортни Лагери - Утопия. Тук внимание ще ви обърнат водещи лайф-стайл съветници, треньори и диетолози. Ще получите пълен пакет, за идеалния старт на една промяна, както отвън, така и отвътре.

Нека ви запознаем с лицето на Спортни Лагери - Утопия. Движещата сила на това начинание, която ще има за цел да раздвижи и вас по време на престоя ви тук.

Кой е моят фитнес гуру?

Кирил Танев е добре познат сред фитнес средите. Още по-добре познат сред населението на родният му Бургас, до който се намира и нашата утопия. Той е един истински специалист, с доказал се през годините и сертифициран от не една спортна и фитнес федерация - човек и професионалист, на когото спокойно можете да се доверите

Част от сертификатите на Кирил Танев, включват сертификат за фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес.

Кирил Танев е човек с повече от 12 години опит като фитнес инструктор, като едновременно с това се интересува и от диетичното и спортно хранене. Той сам разработва тренировъчни и хранителни режими, за своите клиенти. Тяхната трансформация можете да видите на собствения му сайт. Мненията на клиентите му говорят най-силно за професионализма и отношението, които той им поднася. Не пропускайте да видите и мненията от изминалите вече УТОПИЧНИ (Спортни) ЛАГЕРИ в UTOPIA FOREST.

Опитът придобит през годините работа с хора е помогнал на Кирил да намира подход към всеки и да успее допълнително да разпалва желанието за промяна. Ако сте решили да промените начина си на живот, може би точно той е “вашият човек”!

Тренировки и вкусно хапване?! Не може да бъде!

Повечето провалени опити за отслабване или подхода към здравословен начин на живот биват провалени чрез неправилни диети. Дори да се изтощаваме до краен предел в ежедневни тренировки, ако не положим усилия да променим и начина си на хранене, трудът ни няма да даде нужните плодове. Всички сме наясно, че храненето е в основата на доброто физическо здраве. Жалкото е, че сме свикнали здравословното хранене да е някак, безвкусно.

Тук обаче нещата са различни. Почивната база на UTOPIA разполага с много уютен ресторант, в който за участниците в нашите спортни и здравословни лагери ще се сервира от отделно меню. Менюто е изготвено с помощта на Кирил Танев, който както ви споменахме преди малко прави хранителните режими на повечето си клиенти. 

С негова помощ, както и чрез способните ръце на нашите готвачи имаме възможността да ви поднесем едно меню само от здравословни ястия. От него просто няма как да направите грешен избор и сме сигурни, че вкусовите представени в него ще ви изненадат. Закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря!


Момент, следобедна закуска?! Нали ще отслабваме и влизаме във форма?

Тренировки за тонус и стимул, a не триатлон!

Важно е да подчертаем, че целта на нашите спортни лагери е да ви мотивират да продължите по-нататъшното си развитие сами. Между другото, нека все пак не изключваме триатлона, като исциплина, към която бихте погледнали след един спортен уикенд при нас! След напускане на лагера, когато имате необходимите основни познания, както и мотивацията, вие сами ще изберете дали да поддържате някакво ниво на активност за тонус и добро здраве, или ще работите за обем, сила или по-високи спортни постижения!

Това което искаме да кажем, е че тренировъчният режим, по време на спортните лагери, няма за цел да ви изтощава, а само да подтикне тялото ви към повече движение, както и да възпитаме едни нови и здравословни навици на движежени и хранене у вас. Тук плавно ще преминавате през тренировки с различна интензивност и ще подобрявате личните си резултати.

Нашите посетители не веднъж са споделяли притесненията си относно интензитета на физическите натоварвания. Нека уточним, че при нашите спортни лагери се съобразяваме с целите и възможностите на групите. Ако сте дошли, за да предизвикате себе си, ще имате възможност да го направите. 

Но, в крайна сметка повечето ни гости са тук за да положат основи, и ние нямаме за цел да пречупваме желанието им с тежки физически упражнения, с които те не могат да се справят в началото!

Тренировките ни не са изтощителни, а напротив - леки приятни, и стимулиращи. Спорта на открито е най-добрият вариант, свежият горски въздух ще подпомогне вашите енергийни нива, а морският плаж е в удобна близост за упражнения на плажа или просто за отмора. Тук и само тук, въздухът който дишаме е не само горкси, но и солен! Комплекс UTOPIA FOREST се намира в сърцето на гората, в близост до морето.

Почивка и абсолютен релакс!

  • Нека поговорим малко и за нашата почивна база. Няма прогрес на тялото без правилна почивка, а и макар да сте дошли на спортен лагер, UTOPIA FOREST е почивен комплекс! 
  • Ще имате възможност за разходки в местността, заобиколени тучна растителност и чист въздух.
  • Почитател сте на релакса с хубава книга в ръце? Страхотно, опънете се удобно на някой от хамаците разположени из кампуса или разпънете свой личен хамак в гората. 
  • Имаме и чудесна релакс зона, гарантираща безброй забавления като джаги, въздушен хокей, тенис на маса, а дори и виртуални забавления в нашия PlayStation кът.
  • Барът винаги работи за да ви ободри с любимата напитка, а ресторантът, както вече споменахме, ще се погрижи да сте сити без излишни калории.
  • А ако сте в настроение за по-дълбок релакс след тренировката си, посетете спа зоната на комплекса.

Няколко думи за “Finish”...

Началото винаги е най-трудно, затова ние ще се постараем да ви дадем възможно най-доброто начало по пътя към здравото тяло. Тук ще намерите всичко на едно място. Оптимални условия за спорт, подбрани специалисти, завършено здравословно меню без компромиси при вкуса и възможност за рехабилитация на ума и тялото.

Нека привържениците на тежките тренировки, да не подминават възможността за спортен лагер в Utopia Forest. Сред нашите предложения, организираме и по интензивни лагери за физическа подготовка, както и кондиционни тренировки.

А за тези, които предпочитат по-алтернативни начини за трениране на тялото, встрани от добре познатите ни физически упражнения и кардио тренировки ще се организират и йога уикенди. Както обичаме да казваме ние българите, “За всеки има по нещо”!

Подарете си не просто един уикенд като почивка, подарете си нов старт, нов мироглед и стимул! Спортни Лагери - Utopia, за най-доброто ново начало!

Не пропускайте да ни последвате и в специалната ни Facebook страница, посветена на лагерите - UTOPIA CAMPS, във Facebook, където споделяме страхотните преживявания от всеки един лагер!

Вижте други статии