Програмата Buy A Hotel Room

За първи път в България – програмата BUY A HOTEL ROOM сбъдна една УТОПИЧНА мечта, за ВАС и за НАС...

 

Инвестиция в хотелски комплекс – чували сме това понятие за големи хотелски вериги по целия свят, но никога в България. Думата „никога“ ни мотивира, UTOPIA FOREST да е първият хотелски комплекс у нас, който реализира първата в историята на българския туризъм инвестиционна програма BUY A HOTEL ROOM, сходна с продукта Timeshare в САЩ. Звучи иновативно, амбициозно и смело! Точно с това ни привлече! И го постигнахме, заедно с Вас!

Как започна всичко?

През 2019 г. едно забравено късче природа, докосната от морето, на 15 км южно от гр. Бургас, в природен парк „Росенец“, се превърна в МЯСТОТО за Вашата ваканция, в изживяване, в Утопия! UTOPIA FOREST съчетава спокойствието на гората и шума на морето - локация, толкова обширна, колкото Вашето въображение, и предлага изживявания, толкова разнообразни, колкото Вашите нужди! За 2 години сезонната заетост на Utopia Forest достигна феноменалните 98 %, и то по време на пандемия! Организирахме спортни лагери, мероприятия, утопични базари и оправдахме доверието Ви!

Това доказват всички 60 000 последователи в социалните мрежи и отличните отзиви и оценка 9/10 в Booking. Спечелихме първа награда за интериорен дизайн от Dibla Design Awards 2020.

Кристиян Киров, собственик на UTOPIA сбъдна тази своя мечта, благодарение на Вас, благодарение на доверието, което гласувахте и продължавате да гласувате на нашия хотелски комплекс! И не спряхме до тук.

Обещахме Ви да се развиваме, обещахме Ви да не спираме да мечтаем! Сега сме на път да сбъднем още една МЕЧТА - нашия нов проект UTOPIA VILLAGE, който ще стартира през тази 2022 година! С реализирането му, ще бъдат изградени 40 нови семейни вили, които ще станат част от хотелски комплекс UTOPIA.

Но какво са мечтите, ако не са споделени? Тази своя мечта решихме да споделим с Вас – нашето СЕМЕЙСТВО! С програмата BUY A HOTEL ROOM  ние Ви поканихме да станете част от семейството на Utopia, да инвестирате в МЕЧТИ! Продадохме инвестиционни пакети на стойност над половин милион лева – 600 000 лева, които ще бъдат вложени в нашата мечта – UTOPIA VILLAGE, a ние ще сбъднем Вашите! Благодарение на Вашата мотивация, желание и най-вече ДОВЕРИЕ приключихме този проект за отрицателно време и направихме нещо, което не беше правено в България до сега!

Само за МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА бяха разпродадени всички облигации по проекта BUY A HOTEL ROOM. Информационната кампания бе базирана изцяло онлайн и намери съмишленици от цялата страна! Изключително сме горди, че ни се доверихте и реализирахме ЗАЕДНО иновативна инвестиционна програма!

С програмата BUY A HOTEL ROOM печелите, докато почивате! Как е възможно това?

Когато говорим за инвестиция, вероятно си представяте банков влог или инвестиция в имот. Говорейки за дългосрочна инвестиция в къща или апартамент, тя може да донесе значителен доход, но е обвързана и с много средства, данъци, търсене на добри наематели, време. Освен това, пазарът на имоти може да се колебае, дори да се срине. От друга страна, инвестицията в банков влог може да бъде краткосрочна, и да Ви донесе растеж на капитала в бъдеще.

Представете си сега, че можете да направите краткосрочна инвестиция на Вашите средства, да получите гарантирана годишна доходност с фиксирана лихва. Не, не искаме да звучим като финансова институция, защото ние не предоставяме услуги, а ПРЕЖИВЯВАНИЯ и ЕМОЦИИ!

Сега добавете към представата и БЕЗПЛАТНА ПОЧИВКА в UTOPIA FOREST! Ето това вече наричаме утопична сделка! Ето това предложи иновативната инвестиционна програма BUY A HOTEL ROOM на своите облигационери.

Малко повече и за самата идея!

Програмата  BUY A HOTEL ROOM на Utopia е по модел, сходен на продукта Timeshare в САЩ. Преди 10 години Кристиян Киров, собственик на Utopia, е участвал в такъв инвестиционен проект в хотелска верига в САЩ. Но както вече казахме, удоволствието от сбъднатата мечта идва, когато я споделиш! Днес, той я споделя с Вас – нашето СЕМЕЙСТВО! 

Името на инвестиционния модел в САЩ – Timeshare говори само за себе си – споделяне на време. Точно така, в замяна на Вашия паричен дял, ние ще споделим с Вас не само своята печалба, но и ВРЕМЕ – време да почивате в райско кътче, време да се радвате на природата с Вашето семейство. По този начин Вие печелите не само пари, а и ДОМ, дом извън Вашия, където можете да отиде за определен брой дни през годината, напълно безплатно.

А какво ще Ви очаква във Вашия дом UTOPIA VILLAGE ? 40 самостоятелни вили, басейн с водни пързалки, нов ивент център и най-големият и модерен спортно-възстановителен център в България, в който ще продължим да развиваме концепцията си за туризъм, свързан със здравословен начин на живот. И това не е всичко, което Ви предлагаме!

Какво Ви предложихме и какво спечелихте?

Ние не само взехме идеята от американския продукт Timeshare, ние я подобрихме! По американския модел Вие получавате само възможност да ползвате една почивна седмица в различни комплекси от хотелската верига. Ние Ви дадохме повече!

  • Дадохме Ви в пъти повече безплатни нощувки ( от 10 до 30 в зависимост от избрания инвестиционен план), които можете да ползвате лично, да подарите или продадете.
  • Дадохме Ви гарантирана годишна доходност от 4 %, която няма да намерите в нито един банков влог, и която получавате всяка година.
  • 5 годишен договор, които можете да прекратите по всяко време
  • Опция Payback – можете да изтеглите вложението си, когато пожелаете.

На финал искаме отново да изкажем благодарността си към хората, които се включиха в нашето ново приключение UTOPIA VILLAGE! Без Вас то нямаше да бъде възможно! Нямаме и капка съмнение, че новото ни начинание ще е успешно! Защо сме толкова убедени? Защото всяко кътче от тези 40 нови вили, носи късче от Вашето сърце и душа!

Очакваме Ви в UTOPIA VILLAGE – място, построено със силата на планината и благословията на морето… място, построено с Вашата ЛЮБОВ!

 

Вижте други статии