На 18 юни 2025 г. от 19:00 ч. ресторант Utopia Garden в сърцето на лесопарк Росенец ще бъде домакин на специалната вечеря UTOPIA: Пробуждане, която обещава да съчетае изисканата кухня с магията на гората и ритъма на лятото.
Авторско меню от световен шампион
Новият главен готвач на ресторанта, шеф Стефан Енчев, известен с опита си в престижни ресторанти в Лондон, включително в екипа на Гордън Рамзи в хотел Savoy, ще представи авторско сет меню, вдъхновено от световната кухня. Шеф Енчев е и носител на златен медал от Международния шампионат по пица от 2025 г. със своята пица с магарешки кашкавал.
Ето и менюто:
- Шопска Фюжън - нашият прочит на една класика (България)
- Пикантно Севиче от лаврак в цитрусова нотка (Перу)
- Хрупкав испански крокет със скариди , мисо Холандез и тартар от жълтоперест тон (Испания - Япония)
- Пилешко филе с мус от диви гъби , пилешко Жу с гъши дроб с бавно готвен литъл джем (Франция)
- Пре Десерт Лимон, малини, био кафе Vergnano (Италия)
- Замразен мус от Филаделфия, ананас, еспума от кокос и Бейлис (Ню Йорк - Хавай)
Музика и коктейли под звездите
За музикалното настроение ще се погрижи DJ Tommy Rivera, а pop-up барът на VIDAS ще предложи специални коктейли и изненади, които ще допълнят вечерта с още повече емоции.
Utopia Garden – гастрономия сред природата
Разположен в Utopia Forest, само на 13 км от Бургас, ресторант Utopia Garden предлага уникално изживяване сред природата. С капацитет от 80 места и лятна градина със 120 места, ресторантът е идеален за сватби, фирмени събития и частни партита.
Utopia Garden започва сезон 2025 с оптимизъм и нов шев готвач. UTOPIA: Пробуждане е първата от редица тематични вечери, които ще се случат под звездите на утопичната гора.
Резервирайте сега
Местата са ограничени, а цената на куверта е 90 лв/човек. За резервации се обадете на 0877 996 530.
* гости на хотел ползват 10% отстъпка от куверта;
* при нужда от настаняване можете да се възползвате от 30% отстъпка при резервация.
Присъединете се към нас за една незабравима вечер, където вкусът, музиката и природата се сливат в съвършена хармония.
Вижте менюто
UTOPIA: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ
Откриваща вечеря на сезона
Шеф Стефан Енчев
Добре дошли в първата от серията ни летни вечери, вдъхновени от вкусове, култури и преживявания отвъд познатото.
Тази вечер ви каним на кулинарно пътешествие през шест държави, в ритъма на гората, музиката и добрата компания.
Шопска Фюжън
Нашият прочит на една класика
България
Пикантно Севиче от лаврак в цитрусова нотка
Перу
Хрупкав испански крокет със скариди, мисо Холандез и тартар от жълтоперест тон
Испания – Япония
Пилешко филе с мус от диви гъби, пилешко Жу с гъши дроб и бавно готвен литъл джем
Франция
- Пре десерт
Лимон, малини, био кафе Vergnano
Италия
- Десерт
Замразен мус от Филаделфия, ананас, еспума от кокос и Бейлис
Ню Йорк – Хавай
-
Направетезапитване
- Направете резервация