Програмата Buy A Hotel Room

BLACK FRIDAY SPECIAL!

???? Не знаеш кога ще бъдеш отпускар през 2023? Няма проблем! Ние още сега ти даваме 20% гарантирана допълнителна отстъпка за твоята бъдеща резервация!

Какво означава това? Ако имаме специална оферта с 20% за резервация в Utopia, с нашия BLACK FRIDAY SPECIAL ваучер, твоята отстъпка ще стане 40%! 

Това не е нещо, което правим всеки ден! Това е нещо, което правим само СЕГА! Ако купиш СЕГА ваучер за теб или подарък, си гарантираш минимални отстъпки от 50 или 100 лева за бъдеща резервация! Купи ваучер на стойност 500 лева, като платиш 400 лева или ваучер на стойност 300 лева, като платиш 250 лева!

Това е нашият BLACK FRIDAY SPECIAL! ????

ℹ️ Оферта BLACK FRIDAY SPECIAL!! 

Използвайте ваучера през цялата 2023 година, като може да го комбинирате с всички действащи промоции към момента на резервиране! Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери!

✅ Офертата е валидна за настаняване и храна в UTOPIA FOREST!
✅ Офертата е валидна до 15.12.2023 г. и включва:
 
 

*Подаръчният ваучер e предплатена туристическа услуга и може да бъде използван в хотел Утопия Форест. Подаръчният ваучер може да бъде закупен чрез заплащане по банков път или в брой на рецепция в Хотел Утопия Форест. Издава се дигитален подаръчен ваучер с уникален индификационен номер. Ваучерът може да се преотстъпва при условие, че посочите лицето, което ще го използва. Необходимо е предварително да бъде резервирано настаняване до 15.12.203. Закупуването на ваучeр не гарантира запазване на помещение за дата, в която хотелът няма възможност за настаняване В случай, че притежателят на ваучера направи резервация с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента. В случай, че притежателят на ваучера направи резервация с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът може да бъде използван за допълнителни услуги или консумация в ресторант Utopia Garden. Закупената туристическа услуга не може да се препродава на трети лица съгласно чл. 87А от ППЗДДС. В случай, че клиентът желае удължаване срока на ваучера с още един месец, то той дължи доплащане на 20 % от стойността на ваучера. Ако срокът на валидност, посочен във ваучера бъде просрочен, ваучерът се счита за невалиден. Ако по обективни причини не можете да използвате Вашия ваучер в нормалния обявен срок, моля свържете се с нас в двуседмичния срок за резервации, за да намерим най-подходящото за Вас решение.

Връщане на закупена услуга. Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, Вие можете да върнете закупени ваучери към дадена поръчка в четиринадесет дневен срок от датата на доставката. Разходи по доставка, както и такси по парични транзакции ще бъдат за Ваша сметка. Ние се задължаваме да възстановим сумата на Вашата покупка в рамките на 30 дни по предварително обявена от Вас сметка.

Защита на лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни, ние гарантираме, че обработваме Вашите лични данни добросъвестно и не ги предоставя на трети лица. Личните данни, които предоставяте в сайта - имейл адрес, телефон, име и адрес за доставка, са необходими за обработката на Вашите поръчки. Предоставянето на имейл адрес е задължително, за да можем автоматично да Ви информираме за статуса на поръчката. Предоставянето на Ваша банкова сметка е задължително, за да можем при необходимост да Ви върнем платената от Вас сума. Кореспонденцията между страните във връзка с резервацията на услугата и потвърждаването й се осъществява по имейл, с цел удостоверяването им.

Вижте други оферти